Opinie o TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. Szydłowiec

TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o.

Chcę otrzymać ofertę

ul. Metalowa 7B
26-500  Szydłowiec, 
NIP: 6631685878    KRS: 0000001212

Na rynku 16 lat, w Oferteo 6 lat.
Ostatnie logowanie: 2017-06-22 09:34

11 minut temu  G****** złożył zapytanie
24 minuty temu  p****** złożył zapytanie
26 minut temu  P****** złożył zapytanie
26 minut temu  B****** zarejestrował się
26 minut temu  D****** zarejestrował się
26 minut temu  J****** złożył zapytanie
23 minuty temu  C****** złożył zapytanie
24 minuty temu  C****** złożył zapytanie
25 minut temu  s****** złożył zapytanie
27 minut temu  E****** złożył ofertę
29 minut temu  S****** złożył ofertę
27 minut temu  S****** złożył zapytanie
21 minut temu  p****** złożył zapytanie
24 minuty temu  Z****** złożył zapytanie
23 minuty temu  B****** złożył ofertę
24 minuty temu  D****** złożył ofertę
23 minuty temu  T****** złożył ofertę
28 minut temu  S****** zarejestrował się
26 minut temu  T****** zarejestrował się
30 minut temu  V****** złożył ofertę
25 minut temu  V****** złożył ofertę
23 minuty temu  M****** złożył ofertę
21 minut temu  M****** złożył ofertę
28 minut temu  M****** złożył ofertę
25 minut temu  D****** zarejestrował się
28 minut temu  T****** zarejestrował się
25 minut temu  S****** zarejestrował się
22 minuty temu  M****** zarejestrował się
28 minut temu  Ł****** zarejestrował się
26 minut temu  C****** zarejestrował się

Opinie

Jesteś zadowolonym Klientem firmy TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o.?

Dodaj swoje referencje

Piotr M., Rywałdzik, 2017-05-10
Firma kupi wózek, używany, czołowy, 2,5-3t, Rywałdzik

Bardzo rzetelna firma. Bardzo polecam.

Marcin W., Gdynia, 2017-04-14
Kupimy wózek używany lub nowy, czołowy, 2-2,5 tony, Gdynia

Oferty były wysyłane bardzo szybko zgodnie z doprecyzowaniem potrzeb, cena myślę, że rozsądna. Termin realizacji nie jest może bardzo szybki, ale w razie czego dostępny jest wózek zastępczy na czas dostawy. Dobre warunki serwisu chociaż to okaże się w praktyce.

Powiązane produkty i usługi: sprzedam wózek widłowy, wózki widłowe nowe ceny, wózki widłowe linde ceny, wózki widłowe elektryczne ceny, wózki platformowe, wózek akumulatorowy, sprzedam wózek widłowy Szydłowiec, wózki widłowe nowe ceny Szydłowiec, wózki widłowe linde ceny Szydłowiec, wózki widłowe elektryczne ceny Szydłowiec, wózki platformowe Szydłowiec, wózek akumulatorowy Szydłowiec

Zobacz także producenci wózków widłowych spalinowych z miasta Szydłowiec i opinie o nich.

Antoni Ł., Konin, 2017-04-06
Zakupimy wózek używany, czołowy, 2,5-3 tony, Skulsk

Szybko. Wyczerpujące informacje o towarze. Możliwość zapoznania się ze sprzętem już u jego użytkowników.

Bogdan M., Lublin, 2017-03-05
Firma zakupi wózek, nowy, czołowy, 3,5 tony, Lublin

Rozmowy rzeczowe, oferta przedstawiona profesjonalnie pod względem technicznym jak cenowym. Zamierzam kupić w tej firmie więcej wózków widłowych.

Bartłomiej R., Gdańsk, 2017-03-04
Firma kupi nowy wózek, czołowy, 2 tony, Gdańsk

Rzeczowe podejście do sprawy i klienta. Szybkie ustalenie moich potrzeb i przedstawienie stosownej do nich ofert. Pomoc w jak najszybszym zakupie oraz wypożyczenie wózka do czasu przyjazdu nowego. Dziękuję i polecam wszystkim doradztwo Pana Sebastiana.

Zenon K., Chojnów, 2017-02-24
Kupimy wózek, nowy, czołowy, 6 ton, Chojnów

Rzeczowo i na temat, konkretna oferta.

Rafał G., Zduny, 2017-01-02
Wynajmiemy na 5-7 lat lub kupimy wózek czołowy, 2,5 tony, Koźmin Wielkopolski

Szybki kontakt i przygotowanie oferty błyskawiczne, sprzęt dobrany do naszych potrzeb, szybka dostawa na miejsce.

Michał Z., Gdańsk, 2016-12-02
Szukam wózka widłowego, 3,5 tony, czołowy, na gaz, Gdańsk

Pełen profesjonalizm! Szybkość w przedstawieniu oferty, negocjacje cenowe bardzo sprawne i zadowalające obie strony, fachowa i miła obsługa. Szczerze polecam.

Małgorzata S., Wrocław, 2016-10-20
Kupimy wózek nowy lub używany, czołowy, elektryczny, 2 tony, Wrocław

Szybkość w przedstawieniu oferty, negocjowanie ceny do poziomu zadowalający zakup, miła obsługa, przyjazd do klienta z ofertą.

Leszek G., Sławków, 2016-10-17
Firma kupi wózek czołowy, nowy, 1,5 tony, Sławków

Rozmowy przebiegły konkretnie. Polecam pana Winiarskiego za profesjonalizm.

Yuri D., Radom, 2016-04-07
Kupię używany wózek elektryczny, czołowy, 1,5 tony, Radom

Pracownik wydzwaniał non-stop na upartego, wyłapywał mnie. Miałem mało czasu na podjęcie decyzji więc dobrze trafił. Znają się na rzeczy, mają zasoby techniczne i wiedzę. Do czasu realizacji zaproponowali dobry wózek zastępczy w gratisie, nawet lepszy od kupowanego. Błyskawicznie dostarczyli pod drzwi. Pomogli w uzyskaniu UDT, biorą naszego pracownika na kurs. Full obsługa, niesamowite. Polecam

Mirosław M., Solnica, 2016-03-08
Kupimy wózek nowy, czołowy, na gaz, 1,5 tony, powiat nowodworski

Bardzo konkretnie sprecyzowana oferta. Szybki kontakt telefoniczny, fachowa rozmowa w konkretnym temacie.

Michał K., Ostrowite, 2016-02-26
Kupimy wózek nowy, czołowy, 2,5 tony, na gaz, powiat gdański

Pan Jan bardzo konkretny i elastyczny. Cena bardziej niż zadowalająca - przyjechał osobiście negocjować i ustalać warunki zakupu. Miał odpowiedź na każde moje pytanie.

Ireneusz B., Wadowice, 2016-02-05
Kupię 4 nowe wózki elektryczne, paletowe, 1,5 tony, Wadowice

Rozmowy przebiegały profesjonalnie. Bardzo elastyczna firma. Ja jako 36-letni pracownik działu zaopatrzenia, a 15-letni szef zaopatrzenia nie miałem tak miłej i konkretnej rozmowy (negocjacje cenowe, asortymentowe a także kwestia dostawy towaru można ocenić - celująco). Z całym szacunkiem można polecić tę Firmę i ich pracowników.

Sebastian B., Olsztyn, 2016-02-04
Kupię wózek, nowy, czołowy, z dotacji, 1,5 tony, na gaz, Olsztyn

Bardzo szybka szczegółowa i najtańsza oferta, a do tego elastyczna, dostosowując transakcję sprzedaży do moich potrzeb. Kontakt rewelacyjny handlowiec dostępny od ręki.

Zygmunt P., Pajęczno, 2015-12-01
Pilnie kupię wózek czołowy, używany, diesel, 3 tony, powiat pajęczański

Wstępne rozmowy były na bardzo wysokim i przekonywującym poziomie, było trochę niespodzianek przy ustaleniu ceny wyjściowej, ale doszliśmy do porozumienia w szybkim tempie. Wózek po wystawieniu faktury będzie służył pomocą w naszej firmie. W firmie TOOLMEX TRUCK pracują wykwalifikowani doradcy handlowi służący pomocą. WARTO WSPÓŁPRACOWAĆ Z TĄ FIRMĄ.

Mirosław R., Końskie , 2015-10-07

W latach 2012-2014 Firma TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. dostarczyła nam łącznie 10 wózków widłowych marki Hyundai z napędem gazowym (LPG). Naszym zdaniem dostarczone modele wózków to wyroby przemyślane i doprecyzowane pod wieloma względami. Producent ten w niespotykany sposób łączy wszystko to, co najlepsze wśród wózków widłowych XXI wieku (ergonomia, komfort, ekonomia, nowoczesność i innowacyjne technologie), a jednocześnie zachowuje prostotę konstrukcyjną, która ma kluczowy wpływ na wieloletnią satysfakcjonującą eksploatację. Jeśli zaś chodzi o serwis, wszelkie przeglądy i konserwacje, to są one wykonywane w sposób fachowy, rzetelny i zgodny z obowiązującymi przepisami. W odróżnieniu od konkurencji TOOLMEX TRUCK cechuje się profesjonalizmem i szczegółowym doradztwem technicznym odnośnie do dodatkowego sprzętu. TOOLMEX TRUCK to naprawdę konkretny partner handlowy! Zobacz skan referencji

Waldemar P., Jelcz-Laskowice, 2015-10-07

Kupiliśmy od Firmy TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. 7 sztuk fabrycznie nowych wózków widłowych marki Hyundai o udźwigach od 2000kg do 3000kg (modele 20L-7M, 25L-7A oraz 30L-7A). Firma ta okazała się partnerem godnym zaufania. Wykazała się też dużym profesjonalizmem, terminowością dostaw, a także przedstawiła korzystną propozycję rozliczeń finansowych. Dostarczony sprzęt odpowiada założonym wymaganiom technicznym i projektowym. Warte docenienia są zaangażowanie, profesjonalizm oraz doświadczenie TOOLMEX TRUCK. Zobacz skan referencji

Paweł W., Błonie , 2015-10-07

W usprawnieniu pracy naszej logistyki wewnątrzmagazynowej pomógł nam przedstawiciel Firmy TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o., który przedstawił najkorzystniejszą ofertę sprzedaży 7 sztuk wózków magazynowych (model 22EP6-7N) oraz 4 sztuk wózków czołowych zasilanych gazem (model 18L-7M i 25L-7A) marki Hyundai. Wózki wyróżniają się dużą wydajnością i niezawodnością, dzięki czemu dobrze znoszą trud pracy naszych zakładów (tryb 3-zmianowy). Pracownicy działu serwisowego zawsze na czas podejmują czynności konserwacyjne, wykazując się przy tym szybkim i sprawnym działaniem. TOOLMEX TRUCK to solidny i wiarygodny partner handlowy! Zobacz skan referencji

Bartosz U., Tarnowskie Góry, 2015-10-07

Firma TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. dostarczyła wózki widłowe marki Hyundai. Podejście tego Dostawcy do realizacji było profesjonalne, zaś sama dostawa była przygotowana naprawdę solidnie. Usługa ta odznaczała się odpowiednim przygotowaniem, zaangażowaniem pracowników oraz profesjonalnym wsparciem technicznym w kwestii obsługi posprzedażowej. Polecamy TOOLMEX TRUCK jako godnego zaufania partnera, świadczącego swoje usługi fachowo i sumiennie, a także traktującego we właściwy sposób swoje zobowiązania wobec klienta. Rekomendujemy TOOLMEX TRUCK jako godnego zaufania i solidnego partnera handlowego oraz rzetelnego i profesjonalnego Dostawcę w zakresie urządzeń do logistyki wewnętrznej. Firma ta zasługuje na wysoką ocenę merytoryczną! Zobacz skan referencji

Krzysztof L., Ukraina , 2015-10-07

Toolmex Truck Ukraina jest naszym partnerem w zakresie dostarczania, obsługi i serwisu wózków widłowych. Od 2012 roku Firma ta zapewniła nam 20 sztuk wózków widłowych marki Hyundai. Przez cały ten czas maszyny sprawdzają się bardzo dobrze (przy wysokich i niskich temperaturach, podwyższonej wilgotności i wysokim zanieczyszczeniu powietrza oraz ciągłej pracy, tj. 24h/7). Toolmex Truck Ukraina oprócz wózków widłowych Hyundaia obsługuje także wózki innych marek (Nissan, TCM, Toyota, New Holland). Zrezygnowaliśmy z usług innych firm wykonujących naprawy maszyn na rzecz Firmy Toolmex Truck Ukraina przede wszystkim ze względu na szybki i profesjonalny serwis, poza tym jej pracownicy dbają o reputację swojej Firmy, zapewniając wysoki profesjonalizm oraz skuteczność w działaniu. Zobacz skan referencji

Przemysław P., Łódź, 2015-10-07

Firma TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. jako wyłączny importer wózków widłowych firmy Hyundai dostarczyła nam wózek widłowy (model 45DS-7E), który wyróżnia się doskonałą wydajnością i niezawodnością, dzięki czemu udało się nam usprawnić funkcjonowanie naszej logistyki wewnątrzzakładowej. Dodatkowym atutem tej Firmy jest dział serwisowy. Jego pracownicy zawsze na czas podejmują czynności konserwacyjne wózków. Wszelkie prace wykonane są fachowo i przy zachowaniu najwyższych standardów. TOOLMEX TRUCK to solidny i wiarygodny partner handlowy, który kieruje się w swojej pracy najwyższymi standardami i dobrem klientów. Zobacz skan referencji

Wojciech S., Kazimierz Biskupi, 2015-10-07

Najlepsze wyrazy uznania należą się Firmie TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. za profesjonalne podejście i solidnie przygotowaną dostawę zamówionych przez naszą firmę wózków widłowych marki Hyundai. Realizacja ta odznaczyła się odpowiednim przygotowaniem, zaangażowaniem pracowników oraz perfekcyjnym wsparciem technicznym w kwestii obsługi posprzedażowej. Zakupione wózki są wysokiej jakości i w pełni spełniają nasze oczekiwania, dlatego też polecamy TOOLMEX TRUCK jako godnego zaufania partnera świadczącego swoje usługi fachowo i rzetelnie. Całokształt przebiegu dotychczasowej współpracy pozwala nam postrzegać tę Firmę jako kontrahenta, który we właściwy sposób traktuje swoje zobowiązania wobec klienta. Zobacz skan referencji

Jerzy C., Gdynia, 2015-10-07

Zamówienie dotyczyło fabrycznie nowego czołowego wózka widłowego podnośnikowego o udźwigu nominalnym 8000kg z napędem spalinowym firmy Hyundai. Dostawa został wykonana zgodnie z umową, przyjętym harmonogramem i należytą starannością. Zaoferowany wyrób jest wysokiej jakości i w zupełności spełnia nasze oczekiwania. Świadczone usługi przez TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. są realizowane są w sposób profesjonalny i sumienny na naprawdę wysokim poziomie. Polecamy tę Firmę jako rzetelnego i wiarygodnego partnera w pełni wywiązującego się ze swoich zobowiązań. Zobacz skan referencji

Dawid M., Wielbark, 2015-10-07

Firma TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. dostarczyła nam wózek widłowy Hyundai model 180D-7E z udźwigiem 18000kg. Na wyrazy szczególnego uznania zasługuje dział handlowy, który zawsze wychodzi naprzeciw naszym potrzebom i oczekiwaniom. Z kolei wysoki poziom świadczonych usług serwisowych potwierdza, że TOOLMEX TRUCK to partner rzetelny, solidny i godny polecenia. Ze względu na nasze wieloletnie doświadczenie z różnymi producentami wózków wysoko udźwigowych uważamy, iż sprzęt marki Hyundai jest obecnie najlepszy w tej branży. Naszym zdaniem zakupiony wózek widłowy pod względem technologicznym obecnie pozostawia konkurencję daleko w tyle, będąc jednocześnie maszyną ekologiczną i ekonomiczną. Na uwagę zasługuje przemyślana i wytrzymała konstrukcja, która wciąż nas pozytywnie zaskakuje wobec intensywnej eksploatacji w naszym zakładzie. Zobacz skan referencji

Tomasz F., Ziębice, 2015-09-29

Dostawa zamówionych przez naszą firmę wózków widłowych marki Hangcha oraz ładowarki teleskopowej firmy Merlo w łącznej ilości 4 sztuk została przeprowadzona w sposób kompetentny i solidny. Realizacja odznaczała się odpowiednim przygotowaniem, zaangażowaniem pracowników oraz profesjonalnym wsparciem technicznym w kwestii obsługi posprzedażowej. Całokształt przebiegu dotychczasowej współpracy pozwala nam postrzegać tę Firmę jako kontrahenta, który traktuje w sposób właściwy swoje zobowiązania wobec klienta. Polecamy TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. jako godnego zaufania partnera, świadczącego swoje usługi fachowo i rzetelnie. Zobacz skan referencji

Eugeniusz A., Łąkta Górna, 2015-09-29

Od Firmy TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. kupiliśmy fabrycznie nowy czołowy wózek widłowy marki Hyundai model 16B-7 przystosowany do pracy w mroźni. Kwota zakupu wyniosła 89.584,53zł brutto. Dostawa została wykonana zgodnie z umową, przyjętym harmonogramem i należytą starannością. Zaoferowany wyrób jest wysokiej jakości i w pełni spełnia nasze oczekiwania. Pragniemy również zwrócić uwagę na wysoką jakość świadczonych usług serwisowych przez TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. Firma wykonuje swoje obowiązki profesjonalnie i sumiennie. Biorąc pod uwagę dotychczasową współpracę, z pełnym przekonaniem polecamy TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. jako rzetelną, wiarygodną Firmę i w pełni wywiązującą się z powierzonych zadań. Zobacz skan referencji

Mariusz F., Sławno, 2015-09-25

TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. to profesjonalny dostawca ładowarek teleskopowych. Nasza firma w październiku 2013 roku zakupiła od tej Firmy ładowarki teleskopowe Merlo P25.6 oraz Merlo P40.17. Jesteśmy zadowoleni z dokonanego wyboru, ponieważ maszyny idealnie spełniają nasze oczekiwania pod względem wytrzymałościowym podczas ciągłej pracy. Poza tym w sytuacjach awaryjnych serwis reaguje szybko i fachowo. Zobacz skan referencji

Zbigniew B., Konin, 2015-09-25

Jesteśmy użytkownikami ładowarki teleskopowej marki Merlo model PH.120.10HM o udźwigu znamionowym 12000kg i zasięgu 9,8m. Wyposażenie ładowarki: wciągarka linowa 5000kg, rozkładany kosz roboczy o szerokości 4,5m dla 3 osób, przesuw boczny całego teleskopu, wyrównanie poziomu ramą, system TAC-LOCK, szereg innowacji niedostępnych u innych producentów tego sprzętu. Ładowarka osiąga prędkość do 40km/h oraz charakteryzuje się wyjątkowo atrakcyjnymi gabarytami wobec ofert konkurencji. Maszyna została zakupiona od Firmy TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. w 2013 roku. Parametry techniczne i użytkowe ładowarki spełniły nasze oczekiwania, dlatego w pełni polecamy ją innym firmom jako sprzęt budowlany do wykonywania różnego rodzaju prac. Zobacz skan referencji

Wojciech O., Michrów , 2015-09-25

Firma TOOLMEX TRUCK Sp. z o.o. jest naszym kwalifikowanym dostawcą, który w 2014 roku dostarczył 5 wózków widłowych marki Hyundai do naszych zakładów produkcyjnych na terenie kraju. O wyborze konkretnego dostawcy zadecydowało zaangażowanie, rzeczowe podejście i dopasowanie oferty do naszych potrzeb przez przedstawiciela handlowego. Wózki sprawdziły się podczas jednoczesnego transportu 2 palet z napojami za pomocą paletyzera Cascade. Nasi pracownicy szybko przekonali się o sprawności manewrowej oraz niezawodności podzespołów wykorzystanych w wózkach Hyundaia. Serwis terminowo dokonuje przeglądów oraz szybko reaguje na nasze zgłoszenia i uwagi, wykazując się przy tym dużym profesjonalizmem. W związku z powyższym wszystkim zainteresowanym z przyjemnością możemy polecić TOOLMEX TRUCK jako solidnego i rzetelnego partnera. Zobacz skan referencji